Συσκευές μέτρησης/αυτοδιάγνωσης

Real Care Συσκευές μέτρησης/αυτοδιάγνωσης

Real Care Ψηφιακό θερμόμετρο χαλκού


Ψηφιακό θερμόμετρο 30 δευτερολέπτων με αντιμικροβιακό χαλκό. Κατάλληλο μόνο για μασχαλιαία χρήση. Ιατροτεχνολογικό προϊόν/ CE.


Περιγραφή
Ψηφιακό θερμόμετρο με 30 δευτερολέπτων με ευέλικτη άκρη (flexi tip), αδιάβροχο, οθόνη LCD 3 ½ ψηφίων, ηχητική ειδοποίηση πυρετού, ακρίβεια +/- 0,1οC, μνήμη τελευταίας μέτρησης, εύρος μέτρησης : 32.0οC-42.9oC. Το ρύγχος και το κάλυμμα της μπαταρίας είναι κατασκευασμένα από αντιμικροβιακό χαλκό. Κατάλληλο μόνο για μασχαλιαία χρήση. Κλινικά ελεγμένο με 6 χρόνια εγγύηση.

Χαρακτηριστικά του χαλκού: Τα αντιμικροβιακά κράματα χαλκού απελευθερώνουν ιόντα χαλκού τα οποία, όταν έρχονται σε επαφή με μικρόβια, προκαλούν ρήξη στην κυτταρική τους μεμβράνη, καταστρέφοντάς τα.

• Μειώνεται η μικροβιακή χλωρίδα στην επιστρωμένη με χαλκό επιφάνεια.

• Μειώνεται ο αριθμός των παθογόνων στο υπόλοιπο σώμα του θερμομέτρου (φαινόμενο της στεφάνης).

• Μειώνεται η διασπορά παθογόνων μικροοργανισμών εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του χρήστη.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

• Εγκεκριμένο από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (ΕΙΑΧ) για την χρήση του Διεθνώς Πιστοποιημένου Σήματος Cu+

• Το κράμα χαλκού περιλαμβάνεται στη πιστοποιημένη λίστα αντιμικροβιακών κραμάτων χαλκού της Αμερικάνικης Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος (E.P.A.).

• Κατοχυρωμένο με το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας με αριθμό 1007847 του ΟΒΙ (Οργανισμός

Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) με τίτλο “Ψηφιακό Θερμόμετρο Αντιμικροβιακού Χαλκού”.

• Διεθνής Αίτηση με αριθμό PCT/ GR2012/000047 ανάθεσης και διεθνούς διπλώματος ευρεσιτεχνίας δημοσιευμένη από τον Διεθνή Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO) με αριθμό WO/2013/06847.
Real Care Συσκευές μέτρησης/αυτοδιάγνωσης

Real Care Ψηφιακό θερμόμετρο 60sec


Ψηφιακό θερμόμετρο 60 δευτερολέπτων. Ιατροτεχνολογικό προϊόν/ CE.
Περιγραφή
Ψηφιακό θερμόμετρο 60 δευτερολέπτων. Γρήγορο και ακριβές. Εύρος μέτρησης 32οC -42,9oC, ακρίβεια : +/- 0,1 οC, οθόνη LCD 3 ½ ψηφίων, μνήμη τελευταίας μέτρησης, ηχητική ειδοποίηση πυρετού, αυτόματη απενεργοποίηση. Κατάλληλο για στοματική, μασχαλιαία ή πρωκτική χρήση. Με 1 έτος εγγύηση.
Real Care Συσκευές μέτρησης/αυτοδιάγνωσης

Real Care Αναλογικό πιεσόμετρο


Συσκευή μέτρησης αρτηριακής πίεσης που χρησιμοποιείται στον βραχίονα (χειροκίνητη μέτρηση). Εύκολη αποθήκευση και μεταφορά σε ειδική θήκη. Ιατροτεχνολογικό προϊόν/ CE.

Περιγραφή
Αναλογικό πιεσόμετρο υψηλής ακρίβειας. Κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας. Με φίλτρο προστασίας στην βαλβίδα του πουάρ για προστασία από τη σκόνη, με ενσωματωμένο στηθοσκόπιο με κώδωνα μιας πλευράς και βύσματα ακουστικών πόρων από μαλακό υλικό για να μην δημιουργούν πόνο στο αυτί κατά τη χρήση. Με κλειδί για τη ρύθμιση του μανομέτρου στη θέση «0». Η περιχειρίδα είναι επαγγελματική, 22-32cm και πλένεται για να διατηρείται καθαρή. Το υποστήριγμα μεγάλης κλίσης και ο μεταλλικός φυσητήρας παρέχουν σταθερή λειτουργία. Πολύ ελαφρύ για εύκολη μεταφορά, μόλις 450gr.

Η συσκευασία περιέχει σφυγμομανόμετρο, στηθοσκόπιο, περιβραχιόνιο μεγέθους medium, πουάρ, βαλβίδα εισαγωγής και μαλακή θήκη.
Real Care Συσκευές μέτρησης/αυτοδιάγνωσης

Real Care Yes or No Τεστ εγκυμοσύνης


Γρήγορο και άμεσο ατομικό τεστ για την πρόωρη ανίχνευση χορειακής γοναδοτροπίνης (hCG) στα ούρα. Ιατροτεχνολογικό προϊόν in vitro/ CE.


Περιγραφή
Το τεστ είναι μια ταχεία ανοσοχρωματογραφική εξέταση σε μορφή εμβόλου. Ειδικά σχεδιασμένο για ευκολία στη χρήση και την ανάγνωση του αποτελέσματος. Έγκυρη απάντηση από την 1η μέρα της καθυστέρησης ή από την 8η μέρα της σύλληψης. Ακρίβεια πάνω από 99%. Ανιχνεύει πάνω από 25 mlU/ml της ορμόνης. Αποτέλεσμα σε 3 λεπτά.

Διατίθεται σε μονή και διπλή συσκευασία.