Δίκτυο Φαρμακείων
Green Pharmacy

Τo δίκτυο Φαρμακείων Green Pharmacy είναι ένα σύγχρονο πανελλαδικό δίκτυο συνεταιρισμένων φαρμακείων με υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Κύριο μέλημα του δικτύου αποτελούν οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του ασθενούς-πελάτη, καθώς και η ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ αυτού και του φαρμακοποιού. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εξειδίκευσης και της ποιότητας των υπηρεσιών που εξασφαλίζει το δίκτυο στα φαρμακεία-μέλη του, αναγνωρίζοντας τους φαρμακοποιούς ως συμβούλους – υγείας, όπως ο σύγχρονος ρόλος τους απαιτεί.

Η λειτουργία του δικτύου φαρμακείων Green Pharmacy είναι αμιγώς ανθρωποκεντρική και διέπεται από αξιοπιστία και επαγγελματική τεκμηρίωση, εξασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, με σεβασμό στον συνάνθρωπο.
Πλεονεκτήµατα:

Άμεση ποιοτική εξυπηρέτηση | Κάρτα φροντίδας | Αναβάθμιση των υπηρεσιών στον πελάτη | Επικοινωνία μέσω e-mail ή sms για ενημερωτικούς σκοπούς | Ενημέρωση για προσφορές και εκδηλώσεις του δικτύου μέσω social media | Βιβλιοθήκη θεμάτων υγείας για την ενημέρωση τόσο των φαρμακείων-μελών όσο και του κοινού | Τήρηση απόλυτης εχεμύθειας και προστασία των προσωπικών δεδομένων


Φαρµακεία Μέλη

Τα σημεία του Δικτύου Green Pharmacy, είναι εύκολα αναγνωρίσιμα μέσω της κοινής και ενιαίας σήμανσης που φέρουν.

Τα φαρμακεία – μέλη του δικτύου, είναι εξοπλισμένα με λογισμικό σύγχρονης τεχνολογίας (μηχανογραφημένα προγράμματα διαχείρισης αποθήκης, πρόγραμμα πληροφόρησης για δραστικές ουσίες και αλληλεπιδράσεις, διαδραστικά εργαλεία), ώστε να προσφέρουν άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Η συμμετοχή δε, του ανθρώπινου δυναμικού των φαρμακείων – μελών, σε εκπαιδευτικά προγράμματα, εξασφαλίζει την άμεση και διαρκή ενημέρωσή του και κρατά σταθερή την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Επίσης, ο λειτουργικά διαμορφωμένος χώρος των φαρμακείων-μελών του δικτύου, φροντίζει για τον εύκολο και άνετο εντοπισμό των προϊόντων που επιθυμεί ο καταναλωτής και το καταρτισμένο προσωπικό είναι έτοιμο να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση.

Επισκεφθείτε τις επίσημες ιστοσελίδες του δικτύου : Green Pharmacy του Ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. και Green Pharmacy του Ομίλου ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π. Π.Ε.