Προϊόντα Συνεταιριστικής Ετικέτας

Τα προϊόντα συνεταιριστικής ετικέτας αποτελούν ιδιαίτερο κομμάτι του προϊοντικού μείγματος των φαρμακείων μας. Θεωρούμε κοινωνικό καθήκον μας να επιβεβαιώνουμε καθημερινά τη σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, φροντίζοντας να προσφέρουμε προϊόντα συνεταιριστικής ετικέτας που συνδυάζουν την ποιότητα και την τιμή, αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για τον φαρμακοποιό υπό το πρίσμα της φροντίδας υγείας των ασθενών-πελατών τους αλλά και αναδεικνύουν το επιστημονικό προφίλ του φαρμακοποιού.

Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένες και αξιόπιστες Ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες & βιομηχανίες παραγωγής παραφαρμακευτικών, για την παραγωγή των περισσότερων προϊόντων της σειράς μας.

Τα βασικά κριτήρια επιλογής των προμηθευτών μας για όλα τα είδη είναι ιδιαίτερα αυστηρά, δίνοντας βάρος στην ποιότητα του σκευάσματος, στη συμμόρφωση με τους κανόνες που διέπουν το κάθε είδος ξεχωριστά, στη σχέση τιμής-ποιότητας, καθώς και στη σοβαρότητα, την εμπειρία και την αξιοπιστία της κάθε επιχείρησης. Επιπλέον, επιδιώκουμε να συνάπτουμε συνεργασίες κατά κύριο λόγο με ελληνικές εταιρείες, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία..

Τα προϊόντα συνεταιριστικής ετικέτας είναι προϊόντα που ανήκουν στους συνεταιρισμένους φαρμακοποιούς. Διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα στον χώρο του φαρμακείου και αποτελούν ασπίδα προστασίας στο ενδεχόμενο μετατόπισης προϊοντικής ύλης από το φαρμακείο σε άλλα κανάλια διανομής. Ο φαρμακοποιός λαμβάνει το μέγιστο των εκπτώσεων στην χαμηλότερη ποσότητα. Ως εκ τούτου διαμορφώνεται status εμπορικών παροχών που επηρεάζει τις εταιρίες του κλάδου να βελτιώνουν τις εμπορικές τους πολιτικές προς όφελος του φαρμακείου.

Επιπλέον, τα προϊόντα συνεταιριστικής ετικέτας συμβάλλουν στον τζίρο και στην κερδοφορία του φαρμακείου καθώς η κερδοφορία τους παραμένει, κατά ένα μεγάλο μέρος, στον ιδιοκτήτη-φαρμακοποιό. Το υπόλοιπο μέρος της κερδοφορίας παραμένει στη συνεταιριστική οικογένεια και επιστρέφει στον φαρμακοποιό με την οργάνωση και υποστήριξη δράσεων Φροντίδας Υγείας π.χ. πρόγραμμα ΑΡΕΤΑΙΟΣ.
Συνεταιριστικά Προϊόντα

Real Care

Γνωρίστε την αληθινή φροντίδα! Η σειρά Real Care διανέμεται αποκλειστικά στα φαρμακεία.
Συνεταιριστικά Προϊόντα

Real Mare

Υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού για την καθημερινή υγιεινή της ρινικής και ωτικής κοιλότητας.
Συνεταιριστικά Προϊόντα

Real Care for Kids

Γνωρίστε τα νέα προϊόντα της σειράς Real Care for Kids για την πρόληψη και θεραπεία των ψειρών της κεφαλής.
Συνεταιριστικά Προϊόντα

Real Care Nutritional Supplements

Αντιμετωπίστε το βήχα με τα πιο αγνά υλικά της φύσης!
 
Συνεταιριστικά Προϊόντα

GE 100

Σύστημα μέτρησης γλυκόζης αίματος GE 100. Με καινοτόμα χαρακτηριστικά.
Συνεταιριστικά Προϊόντα

Green Care

Η νέα, ελληνική πρόταση φροντίδας και περιποίησης που σχεδιάστηκε με έμπνευση τη φύση.
Συνεταιριστικά Προϊόντα

Φροντίδα Υγείας

Φαρμακευτικά προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών στην παροχή υπηρεσιών φροντίδας υγείας.