Τo δίκτυο Φαρμακείων Green Pharmacy είναι ένα σύγχρονο πανελλαδικό δίκτυο συνεταιρισμένων φαρμακείων με υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Κύριο μέλημα του δικτύου αποτελούν οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του ασθενούς-πελάτη, καθώς και η ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ αυτού και του φαρμακοποιού. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εξειδίκευσης και της ποιότητας των υπηρεσιών που εξασφαλίζει το δίκτυο στα φαρμακεία-μέλη του, αναγνωρίζοντας τους φαρμακοποιούς ως συμβούλους – υγείας, όπως ο σύγχρονος ρόλος τους απαιτεί.

Η λειτουργία του δικτύου φαρμακείων Green Pharmacy είναι αμιγώς ανθρωποκεντρική και διέπεται από αξιοπιστία και επαγγελματική τεκμηρίωση, εξασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, με σεβασμό στον συνάνθρωπο.
Πλεονεκτήµατα:

Άμεση ποιοτική εξυπηρέτηση | Κάρτα φροντίδας | Αναβάθμιση των υπηρεσιών στον πελάτη | Επικοινωνία μέσω e-mail ή sms για ενημερωτικούς σκοπούς | Ενημέρωση για προσφορές και εκδηλώσεις του δικτύου μέσω social media | Βιβλιοθήκη θεμάτων υγείας για την ενημέρωση τόσο των φαρμακείων-μελών όσο και του κοινού | Τήρηση απόλυτης εχεμύθειας και προστασία των προσωπικών δεδομένων


Φαρµακεία Μέλη

Τα σημεία του Δικτύου Green Pharmacy, είναι εύκολα αναγνωρίσιμα μέσω της κοινής και ενιαίας σήμανσης που φέρουν.

Τα φαρμακεία – μέλη του δικτύου, είναι εξοπλισμένα με λογισμικό σύγχρονης τεχνολογίας (μηχανογραφημένα προγράμματα διαχείρισης αποθήκης, πρόγραμμα πληροφόρησης για δραστικές ουσίες και αλληλεπιδράσεις, διαδραστικά εργαλεία), ώστε να προσφέρουν άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Η συμμετοχή δε, του ανθρώπινου δυναμικού των φαρμακείων – μελών, σε εκπαιδευτικά προγράμματα, εξασφαλίζει την άμεση και διαρκή ενημέρωσή του και κρατά σταθερή την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Επίσης, ο λειτουργικά διαμορφωμένος χώρος των φαρμακείων-μελών του δικτύου, φροντίζει για τον εύκολο και άνετο εντοπισμό των προϊόντων που επιθυμεί ο καταναλωτής και το καταρτισμένο προσωπικό είναι έτοιμο να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση.

Επισκεφθείτε τις επίσημες ιστοσελίδες του δικτύου : Green Pharmacy του Ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. και Green Pharmacy του Ομίλου ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π. Π.Ε.